Informatie Optocht 2020

De gemeente Emmen en de carnavalsverenigingen vinden het belangrijk, dat de carnavalsoptochten veilig en goed verlopen. Daarom is op deze website alle informatie rondom de organisatie van de carnavalsoptochten te vinden. Via deze website kun je je opgeven als je mee wilt doen aan de optocht van C.V. De Veentrappers. Je moet je van tevoren opgeven, dat is verplicht, anders mag je niet meedoen!
De optocht van de Veentrappers vindt plaats op Zaterdag 22 februari 2020 de start is om 13:30, het opstellen van de wagen kan vanaf 10:30.
Zowel loopgroepen, praalwagens als individuele deelnemers dienen zich van tevoren in te schrijven!

Aanmelden is gratis, alle deelnemers krijgen een startnummer.

Voor Praalwagens geldt onderstaande aanvullende regels, indien je hieraan niet voldoet wordt je uitgesloten van deelname aan de optocht, hierop wordt streng gecontroleerd!!
Klik hier voor het reglement voor 2020.


Let op!! aanmelden wil niet zeggen de je automatisch meedoet.

Inschrijven voor de optocht kan van 1-12-2019 t/m 15-1-2020 via onderstaand formulier. Vul dit goed in, bij onjuist invullen kan besloten worden dat er geen startnummer wordt uitgegeven.
Het startnummer moet afgehaald worden in Café De Nachdwacht op 20 Februari vanaf 19:00 uur. Let erop dat het formulier goed wordt ingevuld, graag volledige naam voor contactpersoon invullen, met alleen een voornaam kunnen we de aanmelding niet aannemen. Voor praalwagens ook de bouwlocatie invullen in verband met de keuring vooraf.

De inschrijving voor 2020 is gesloten!

Voor inschrijven van één van de andere optochten verwijzen wij u graag door naar www.carnavalinemmen.nl